6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Poyraz'dan teşekkür ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz ve Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'yı makamında ziyaret ederek, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Şehitkamil Belediyesi'nin engellilere yönelik yaptığı hizmetleri sıkça duyduklarını ve bunu yerinde görmek için Gaziantep'e geldiğini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, "Başkanın engellilere istihdam açma çabasını kutluyorum. Bu anlayışın Türkiye'deki diğer belediyelere de örnek olması gerekmektedir" dedi.

Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender ise Şehitkamil Belediyesi'ne getirdikleri tüm projelerin değerlendirildiğine dikkat çekerek, "Fikirlerimizi değerlendirme erdemliğini gösteren başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Genel başkanımıza buradaki çalışmaları anlattık ve o da gerçekten büyük hayranlıkla karşıladı ve Gaziantep'e gelip bu hizmetleri yerinde görmek istediğini söyledi. Bugün de bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan Şehitkamil Belediyemizi ziyaret ettik. Başkanımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ise Sakatlar Derneği fahri başkanı olduğunu hatırlatarak, "Bizler insanlarımızın yaşamsal alandaki engellerini kaldırmak için gayret gösteriyoruz. Hepimiz sonuçta bir engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Bu nedenle aslında üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirdik. Dernek genel başkanı ve Gaziantep şube başkanına bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı ben teşekkür ediyorum" dedi

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 14:22:39
Güncelleme :1 Nisan 2008 Salı 14:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?