6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Prof. Dr. Eğercioğlu Araban'da

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eğercioğlu, Gaziantep’in Araban ilçesinde kahvehane toplantısı düzenledi.


51 yıllık ilçe olan Araban’ı köy görünümünden kurtaracak çözüm projesini anlatan Eğercioğlu, Arabanlılardan BTP Araban Belediye Başkanı adayı Hasan Elmas için oy istedi.

Akbudak Caddesi’ndeki Bazlama Kıraathanesi’nde ilçe halkıyla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eğercioğlu’nun toplantısına, BTP Gaziantep İl Başkanı İ. Ersin Polat, BTP Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyesi gazeteci-yazar Uğur Kepekçi ve BTP Araban Belediye Başkanı adayı Hasan Elmas ile birlikte ilçe halkı katıldı. Sohbet toplantısına katılan kalabalık topluluğa hitaben konuşma yapan Eğercioğlu, Araban’a 51 yıldan beri yerel yönetimler tarafından hiç hizmet verilmediğini iddia etti. Eğercioğlu, “İlçe halkına, dünyanın hiç bir köyünde bile kalmayan ama hala aspes borudan dağılan şebeke suyu içiriliyor. Kanserojen madde üreten borulardan tehlike saçıyor. İlçenin cadde ve sokaklarında kışın çamurdan, yazın tozdan geçilmiyor. Araban halkını hastalıklarla mücadele eder halde yaşatan belediye yönetiminden kurtaracağız. ilçeye yapacağımız hizmetlerle Araban’ı yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için çalışacağız. Türkiye’de çok önemli ovalardan birisi olan Araban ovasını kuraklıktan kurtarmak için yatırımların gelmesini sağlayacağız. Arabanlılara iş imkanı sağlamak için ilçede tarımsal ve hayvancılık dallarında yatırımlar yapacağız. İlçenin içme suyu dahil tüm altyapı sorunlarını ilk iki yıl içerisinde çözme taahhüdünde bulunuyorum. 29 Mart seçimlerinde tüm Arabanlı hemşehrilerime bir fırsat gelmiştir. Adayımız Hasan Elmas’a oy vermenizi istiyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 10:24:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Çalışkan IP: 88.227.121.xxx Tarih : 26.12.2008 15:18:42

Bu seçim Araban için büyük şans. Araban'ın kaderi değişecek inşallah. Bu zilletten Hasan Elmas la kurtulacak.