6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

PTT Kargo hizmete açıldı

Gaziantep'te, Türkiye'nin 82 ilinde aynı anda PTT Kargo hizmetine geçildi. İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir ve Gaziantep'te aynı anda canlı bağlantı kurularak PTT Kargo'nun açılışı yapıldı.

Canlı bağlantıda konuşan PTT Başmüdürü İhsan Afşin, PTT'nin mevcut piyasa koşullarında daha etkin, çağdaş ve kaliteli hizmet sunabilmesi için müşteri beklentileri göz önünde bulundurularak kabul, sevk ve dağıtım yönünden yeni bir anlayış ile yeniden yapılandırılarak PTT Kargonun, hizmete açıldığını söyledi.
PTT'nin yakın geçmişte PTT Bank projesini uygulamaya geçirdiğini bu konuda büyük başarı ve müşteri memnuniyeti elde ettiğini ifade eden Afşin, PTT Kargo hizmetini de çağın ve yeni dinamiklerin gerektirdiği şekildi müşterilerine arz ettiklerini belirtti.
PTT Kargo ile Türk Hava Yolları ile yapılan VIP Kargo ve kendi posta hatlarımızla sağladığımız Acele Kargo olarak hizmete girdiklerini dile getiren Afşin, "Gaziantep'te 5 işyerimizle hizmetteyiz. VIP Kargo ile il bazında 58 noktaya bir günde, 12 noktaya ise 2 günde ulaşıyoruz. Acele Kargo'da ise ülke genelinde il bazında 17 noktaya bir günde, 56 noktaya 2 günde, 8 noktaya ise 3 günde ulaşmayı ve kargoları alıcılarına teslim etmeyi taahhüt ve garanti ediyoruz" dedi.


Kargo göndermek isteyen müşterilerin il ve ilçelerden 169 PTT Kargo hattını arayarak bulundukları adresten kargolarını aldırabileceklerini belirten Afşin, "Ayrıca müşterilerimiz kargolarının durumunun e-mail veya cep telefonlarına ücretsiz olarak SMS ile bildirilmesini isteyebilirler. Yurt içinde ve yurtdışı kargoların iletilmesinde PTT olarak en ucuz ve en iyi hizmeti veriyoruz" şeklinde konuştu.
Afşin, şehir içi kargolarda 1 kilogram kargo ücretinin 2 YTL olduğunu belirterek, şehirlerarasında PTT'de teslim ise 2 YTL, adrese teslimde ise 3 YTL ücret alındığını, PTT olarak her zaman en iyi hizmeti en ucuza, en güvenilir şekilde sunmaya çalıştıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 15:43:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?