6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

PTT müdürü köy köy dolaşıyor

Gaziantep'in Araban ilçesi PTT Merkez Müdürü Mehmet Gürkan, köy köy dolaşarak köy muhtarları ve vatandaşlara PTT hizmetlerini anlatıyor.

Araban PTT Merkez Müdürü Mehmet Gürkan, ilçeye bağlı 1 belde 39 köy 9 mezrayı tek tek dolaşarak köy muhtarlarına ve vatandaşlara PTT'nin hizmetlerini anlatıyor. İlçe tarihinde ilk defa bir resmi daire amirinin kendilerini bilgilendirmek amacıyla köylerine geldiğini ifade eden köy halkı, "Bir daire müdürünün vatandaşın ayağına kadar gelip hizmet vermeye çalıştığını ilk defa görüyoruz. Gürkan, Araban PTT müdürlüğüne başladığı tarihten bu yana Araban PTT Müdürlüğü'nde işlerimizi beklemeden, izdiham yaşamadan anında yaptırabiliyoruz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Araban PTT Merkez Müdürü Mehmet Gürkan ise köy gezileri düzenleyerek PTT'nin hizmetlerini anlatmaya çalıştığını ifade ederek, köy halkına PTT'nin sağladığı kolaylıkları anlatmaya çalıştığını söyledi.

İlçeye bağlı Esentepe Köyü'nü ziyareti sırasında köy halkını bilgilendiren Gürkan, elektrik, telefon, cep telefonu ile tüm bankalara ait kredi kartları, ADSL faturaları ve tüm havale işlemlerinin Araban PTT Merkez Müdürlüğü'nde anında süratli bir şekilde yapıldığını, yaşlılık ve özürlü maaşı alan yaşlı ve engellilerin yürüyemeyecek durumda olanları için kolaylık sağlamak amacıyla bir form doldurulduğu takdirde maaşının görevli memur tarafından yaşlı ya da özürlünün evine kadar getirildiğini belirtti.

Esentepe köy muhtarı Hüseyin Mandallı da, “Araban PTT Merkez Müdürümüz Mehmet Gürkan bu sıcak havada köy köy, kapı kapı dolaşarak bizlere hizmet getiriyor. Bu yaz sıcağında merkezde oturarak vatandaş ayağıma gelsin demeden tam tersine bu sıcak yaz aylarında köy halkının yorulmadan işlerini nasıl kolay bir şekilde yapabilecekleri konusunda bilgilendiriyor. Müdürümüzden çok memnunuz" dedi.

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 11:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?