6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ramazan programına yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesi muhteşem bir Ramazan eğlencesi düzenledi.

Ramazan ayı boyunca hafta sonlarında devam edecek eğlenceler ve tasavvuf ziyafeti büyük ilgi gördü. Programlarda, Dünya Kur'an-ı Kerim okuma birincisi Abdülkadir Şehitoğlu, okuduğu ilahilerle konukları adeta mest etti. Ramazan programlarını geleneksel hale getiren Şehitkamil Belediyesi, bu yılda ilçenin değişik semtlerinde programlar yapmaya başladı. Geçen hafta sonunda Sarıgüllük ve Şelale Park da yapılan programlar vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.

Sihirlikutu Organizasyon tarafından orta oyunu, kukla, illüzyon ve Hacivat-Karagöz gösterilerinin yapıldığı programda, tanınmış ezgiciler Serkan Şahin ve Harun Beyaz da birbirinden güzel ilahileri seslendirdiler. Daha sonra sahne alan Gaziantepli Fatih Zirek de peygamberi anlatan ilahileriyle konuklara güzel bir tasavvuf ziyafeti sundu. Program öncesi okuduğu Kur'an-ı Kerimle herkesi sesine ve yüreğine hayran bırakan Abdülkadir Şehitoğlu, programın son kısmında okuduğu ilahi ve kasidelerle izleyenleri mest etti. Şehitoğlu'nu ayakta alkışlayan konuklar uzun süre alkışı sürdürdü. Şehitoğlu'na eşlik eden Gaziantep Üniversitesi Sazende ekibinin zaman zaman yaptığı taksimler izleyenlere büyük keyif verdi.

Program sonunda Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'nın yanına gelen davetliler, böyle bir program izlemekten büyük keyif aldıklarını belirterek teşekkürlerini iletti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Şehitkamil halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, vatandaşları önümüzdeki hafta Cuma günü Umut Mahallesinde yapılacak etkinliğe davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 18:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?