6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Ramazan şenlikleri başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Şenlikleri’nin 5.’si çeşitli etkinliklerle başladı.

5. Ramazan Şenlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Gaziantep'e gelen Tarihi Bursa Mehter Takımı iftar sonrası kale altında vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Sevdim Seni Mabuduma, 26 Ağustos ve Fetih Marşı gibi eserlerin seslendirildiği gecede, AK Parti milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Özlem Müftüoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey katıldı. Mehter takımı ve vatandaşlar kale altındaki mini konserin ardından Demokrasi Meydanı'na kadar marşlar eşliğinde yürüdü.

Mehteran gösterisinin ardından gece Kubat ve Lara konseriyle devam etti. Kubat, gecede, Gaziantep Yolunda ve Antebin Hamamları gibi eserleri seslendirirken, Lara da kıvrak dansları ve söylediği şarkılarla Gazianteplilere güzel bir gece yaşattı. Konserin sonunda Kubat, Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 16:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?