6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Rektörden çay partisi

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından, Gaziantepliler Dernekleri Federasyonu üyelerine Seyirtepe'de, çay partisi verildi.

Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Federasyon Başkanı İnal Aydınoğlu ve dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, yurt genelindeki Gaziantep derneklerini bir çatı altında toplayarak federasyon haline getiren İnal Aydınoğlu'na, Gaziantepliler adına teşekkür etti.

“Bu üniversite sizin, Gazianteplilerin ve bizim üniversitemiz” diyen Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, “Üniversitemiz önümüzdeki yıllarda çok daha güzel, çok daha iyi noktaya gelecektir. Üniversitemiz parlayan bir yıldız olacak ve siz parlayan bu yıldızın mutlaka misafiri, elamanı, ev sahibi olacaksınız. Bu üniversite sizin, her zaman sizleri aramızda görmek isteriz. Bize destek veriniz ve bulunduğunuz her yörede, Gaziantep Üniversitesi'nin adını öne çıkartınız. Biliniz ki, irtibat kurmak istediğinizde biz her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

20 yılı aşkın süredir Gaziantep Üniversitesi'ne hizmet verdiğini söyleyen Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Vecide Özkarslı Hanfendi'nin, cepheye su taşıyan sakalar gibi olduğunu söyleyerek, “Hanfendi, cephede savaşmıyor ancak perde gerisinde çok önemli hizmetleri olmuştur. Birçok mali zorlukları olan öğrenciye ciddi yardımları, katkıları olmuştur. Üniversitemizi seven, Üniversitemiz tarafından sevilen Vecide Özkarslı isimsiz bir kahramandır. Kendisini bu tören vesilesiyle küçük bir hediye ile kutlamak istiyorum” diyerek, Vecide Özkarslı ve İnal Aydınoğlu'na hediye takdim etti.

“Gaziantep Üniversitesi'ni kendi yerimiz, kendi yuvamız olarak görüyoruz” diyen İnal Aydınoğlu, “Rektörümüzü yeni görevi nedeniyle kutluyor ve misafirperverliği için yürekten teşekkür ediyorum. İstanbul'da yapacağımız etkinliklerde, öğretim üyelerimizle birlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 19:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?