6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Resimde rakip tanımıyorlar

Şahinbey Belediyesi tarafından bu yıl 18.'si düzenlenen Uluslararası Çocuk Resimleri Yarışması'nda, Özel Seçkin Koleji öğrencilerinden Cihan Atakan ve Meltem Dırnaksız mansiyon ödülü aldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmaya bu yıl 8 ülkeden 13 bin eser katıldı. Uluslararası yarışmaya dönüştürülen, resim yarışmasında, Özel Seçkin Koleji öğrencileri 13 bin eser arasından 2 mansiyon ödülü alarak büyük başarı elde ettiler. İki kategoride düzenlenen yarışmada 1. kategoride Cihan Atakan, 2. kategoride ise Meltem Dırnaksız yarışmada mansiyon ödülü kazandılar.

Yine, her yıl geleneksel olarak düzenlenen çocuk ve çevre konulu "Monami Pastel Boya Resim Yarışması"nda, Özel Seçkin Koleji öğrencileri bir çok dalda ödül aldılar. Yarışmada, 7 yaş grubunda Dilara Kaplama bisiklet hediyesini kazandı. Ayrıca, 6 yaş grubunda Ayça Çakmakyurdu, 8 yaş grubunda Helin Baygedik, 9 yaş grubunda Gaye Erçetin, 10 yaş grubunda İrem Ece Darbaz, 12 yaş grubunda Berat Deniz ve 14 yaş grubunda Cansu Öke dereceye girerek madalya almaya hak kazandılar. Bu arada yine yarışmaya katılan Özel Seçkin Koleji öğrencilerinden 93 kişiye de başarı belgesi verildi.

Görsel sanatların toplumların kalkınmasında önemli katkı sağladığını ifade eden, Özel Seçkin Koleji resim öğretmenleri Emin Dırnaksız ve Nuray Coşkun öğrencilerini kutlayarak başarılarından dolayı teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 11:44:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?