6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sa'd Bin Vakkas makamına düzenleme

Gaziantep'in Araban ilçesinde bulunan Sa'd Bin Vakkas Makamı'na, Gaziantep İl Özel İdaresi tarafından 57 bin YTL ödenek ile çevre düzenlemesi yapılacak.


Araban ilçesi Ziyaret köyüne hakim bir tepe üzerinde bulunan ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) sahabelerinden olan Sa'd Bin Vakkas Hazretlerine ait makamda yapılan adaklar sebebiyle çevrede oluşan istenmeyen görüntülerin engellenmesi için çevre düzenlemesi yapılacak. Araban Kaymakamlığı'nın hazırladığı proje kapsamında Gaziantep İl Özel İdaresi tarafından 57 bin YTL harcama yapılarak bölgede çalışma yapılacak.


Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Demir, Araban Kaymakamlığına vekalet eden Yavuzeli Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban İl Genel Meclisi daimi üyesi Battal Gazi Taşdemir, bölgede incelemelerde bulundu. Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Demir, çevre düzenlenmesinin mutlaka yapılmasının gerektiğini belirterek, "Sa'd Bin Vakkas Hazretlerinin makamının bulunduğu bölgede çevre düzenlenmesi yapılması için Gaziantep İl Özel İdaresi olarak ilk etapta 57 bin YTL bütçe ayırdık. Burada en kısa zamanda çalışmalara başlanacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 14:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?