6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey 13. kez buluştu

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından 3 ayda bir rutin olarak yapılan Muhtarlar Meclisi'nin 13. toplantısı yapıldı.


Şahinbey Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya, Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şubesi Dernek Başkanı Ökkeş Titiz, ilçe sınırları içerisinde yer alan mahallelerin muhtarları ve daire müdürleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Titiz, ilçe genelinde mahalle ayrımı yapmadan hizmet veren Başkan Ömer Can'a teşekkür etti. Titiz, ayrıca Gaziantep'e yakışır hizmet binası, kültür merkezi ve Türkmenler Caddesi'nde yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Ömer Can'a teşekkür plaketi verdi.


Toplantıya başkanlık eden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ise yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimizde bir şey söyledik. Şahinbey tek kişinin aklıyla yönetilecek kadar küçük değil. Bizler akıl birliği yapıyoruz. Özümüzle sözümüzle biriz. Güzel projeler üreterek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Mahallelerimize yapılan hizmete siyaseti karıştırmadık. Bundan sonrada karıştırmayacağız. Sizlerle bir araya gelerek karşılıklı görüşmelerimiz bize yön göstermektedir” dedi.
Dört yıllık yapılan hizmet hakkında kısa bilgiler veren Başkan Ömer Can, Şahinbey ilçesinde yapılan büyük projeler hakkında bilgiler vererek, görev sonuna kadar eksik proje bırakmadan hepsini tamamlayarak halkın hizmetine sunacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 14:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?