6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey Belediye meclisi toplandı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, Ekim ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu yeni meclis salonunda Başkan Ömer Can başkanlığında yapıldı.

Toplantı, geçtiğimiz günlerde hain saldırıya uğrayarak şehit olan 15 asker için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Şehitlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Ömer Can'ın 14 maddelik bir gündemle açılışını yaptığı mecliste, belediye meclis organlarında görev yapan meclis üyelerin görev sürelerinin dolduğundan, yeni meclis organlarının yeniden seçimi yapıldı.

Birinci Meclis Başkanlığına A.Fikret Diri, İkinci Meclis Başkanlığına M. Atilla Büyükbeşe ve Hasan Arıcı, Abdulkadir Kıcıkoğlu, Hayri Turan ve Mithat Erkan seçildi. Encümen Üyeliğine Mehmet Kiraz, Mehmet Erdoğan ve M. Erol Maraş seçilirken, Tarife Komisyonuna Nejdet Sayar, Mehmet Okyay, Mehmet H. Semercioğlu, Mehmet Hamdemirci ve M. Enes İncioğlu seçildi.

Aynı mecliste bütçe kesin hesap komisyonuna Hayri Turan, Fuat Cindioğlu, Ömer Aksoy, Fikri Subaşı ve Mehmet Buğur seçilirken, İmar Komisyonuna ise Mehmet Haz, Nihat Aydıngüler, Ahmet Öztürkmen, Halil Demir ve M.Kemal Güneş seçildi. Gündemdeki iki madde ilgili komisyonlarda çalışmaların devam ettiğinden ek süre verilirken, 11 madde de ilgili komisyonlarda görüşülmek üzere havalesi gerçekleştirildi.

Şahinbey Meclisinde gündem dışı bir maddenin görüşülmek üzere gündeme alınmasının ardından başka görüşülecek madde kalmadığından bir sonraki meclis 9 Ekim 2008 Perşembe günü saat 14.00'de toplanmak üzere kapatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 17:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?