6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey Belediyesi 1.'liğe koşuyor

07-14 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Merhum Hasan Doğan Ampute Futbol Turnuvası'na katılan Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı, şu ana kadar yaptığı maçlarla ilk dörde girerek, Gençlerbirliği Ampute Futbol Takımı ile birincilik için sahaya çıkacak.

Türkiye geneli 11 Ampute takımının katıldığı turnuvada Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı İstanbul ve Konya Ampute Futbol Takımları ile 0-0 berabere kaldı. Ordu Ampute Futbol Takımını 6-2 yenen Şahinbey Ampute Takımı Ankara Karagücü'nü de 3-1 yenerek ilk dörde girdi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, 07-14 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Merhum Hasan Doğan Ampute Futbol Turnuvasında Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımının büyük bir başarı elde ettiğini ifade ederek, yaptığı maçlar sonrasında turnuvada ilk dörde girdiğini söyledi. Turnuvanın devam ettiğini kaydeden Başkan Ömer Can, Şahinbey Ampute Futbol Takımının birincilik için Gençlerbirliği ile karşılaşacağını, yendiği takdirde birincilik için tekrar sahaya çıkacağını belirtti.

Başkan Ömer Can, tüm sporcularını ve teknik heyeti bu başarılarından dolayı kutlayarak, başarının Gaziantep ve Şahinbey için olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 10:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?