6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey Belediyesi Türkiye birincisi

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen yılın ikinci başarılı yerel yöneticileri yarışmasında metropol ilçeler bazında Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm proje dalında Türkiye birincisi seçildi.

Oylama için 28 bin kişinin katıldığı ve Ankara Mamak Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Türkiye geneli yaklaşık 3 bin belediye başkanının içinde başarılı 100 belediye başkanına başarı ödülleri verildi. Metropol ilçe belediyeler bazında Kentsel Dönüşüm Projesi Türkiye birinciliği ödülünü alan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, öncelikle böyle bir yarışmayı düzenleyen Anadolu Yerel Yönetimler Dergisine teşekkür ederek, ödülü tüm belediye çalışanları adına ve Şahinbey halkı adına aldığını söyledi.

Yapılan bu tür çalışmaların kendilerini motive ettiğini ifade eden Başkan Can, şunları söyledi:

"Bizler yerel yöneticiler olarak ekibimizle birlikte yaptığımız hizmet ve yatırımların toplumca görülüp beğenilmesi, çalışma tempomuzu arttırarak, gelecekte daha güzel hizmetler yapmaya, vatandaşımızın daha rahat ve kaliteli ortamda yaşamasına yöneltmektedir. Biz çalışma tempomuzu arttırarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Türkiye birinciliği aldığımız kentsel dönüşüm projesinin ikinci ayağını Etiler Mahallesi'nde başlatıyoruz. Bu projemizin ihalesi yapıldı ve yüklenici firma belli oldu. Şahinbey Belediyesi olarak ikinci kentsel dönüşüm çalışmasını başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz göreve gelirken hizmet sözü verdik verdiğimiz sözü yerine getirmek ve milletimize layık olmak için çalışıyoruz."

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 11:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ CENGİZ IP: 88.227.145.xxx Tarih : 23.04.2008 17:26:26

ŞAHİNBEY BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI TAKTİRLE KARŞILIYORUM BAŞARILAR