6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey Belediyesi'nden eğitime destek

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, eğitime destek kapsamında Türk Telekom İlköğretim Okulu'nun yolunu asfaltladı. 

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana imkanlar çerçevesinde eğitime sosyal ve fiziki alanda gereken desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti. 

Can, ilçe genelinde ve ilçeye bağlı köy okullarında gerekli bir çok fiziki bakım ve onarımı yaptıklarını kaydetti. Yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birinin de eğitime olan destek olduğunu ifade eden Başkan Ömer Can, “Karataş ikinci bölgede eğitim öğretime bu yıl başlayan Türk Telekom İlköğretim Okulu'nun geçtiğimiz haftalarda yolunu açarak ana yola bağlantısı sağlandı. Okul etrafındaki enkazlar kaldırılarak çevre düzenlemesi yapıldı. Gerekli zemin oturması sağlandıktan sonra ekiplerimiz asfaltlama çalışmasını da tamamladı. Şimdi öğrencilerimiz okullarına giderken çamur içinde değil asfaltlanmış yolda gidiyor. Bu durum bizlerin mutluluğuna yetmektedir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 22:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?