5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Şahinbey Judo takımının başarısı

Kütahya'da yapılan Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası'nda Şahinbey Belediyesporlu sporcular Nuray Gül ve Mustafa Ateş, Türkiye 3.'sü oldu. 

Kütahya'da 22-24 Eylül 2006 tarihlerinde yapılan ve 621 sporcunun katıldığı Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası'nda mücadele eden Şahinbey Belediyespor Judo Takımı'nda, bayanlar kategorisinde 57 kiloda Nuray Gül Türkiye 3.'sü olurken, erkekler kategorisinde ise 73 kiloda Mustafa Ateş Türkiye 3.'sü oldu. 60 kiloda Ferhat Karaoğlan Türkiye 5.'liğini, 38 kiloda Akif Ağar da Türkiye 7.'liğini elde etti. 

Şahinbey Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Can, tüm sporcularını başarılarından dolayı kutladığını ve başarılarının devamını beklediğini ifade ederek, "Ekim ayı içerisinde Antalya'da yapılacak olan Dünya Judo Şampiyonası'na katılacağız. Sporcularımızdan Nuray Gül, Mustafa Ateş ve Ferhat Karaoğlan, milli takımda yer alarak bizi orada da en iyi şekilde temsil edecekler. Onlara güvenimiz tam, bu şampiyonada iyi derecelerle döneceklerinden eminim" diye konuştu. 

Judo Milli Takımı Antrenörü Önder Karakoç ise sporcuların başarılarının gün geçtikçe artacağını ve Şahinbey Belediyespor'u en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 16:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?