6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey zabıtasından geçit yok

Ramazan denetimlerini sıklaştıran Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Şahinbey Belediyesi bir işyerinde son kullanma tarihi geçmiş 500 gramlık 70 adet tavuk sucuğa el koyarak imha etti.

İlçe genelinde denetim ve kontrollerini arttırarak devam eden Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı fırsatçılarına göz açtırmıyor. Zabıta ekiplerinin yaşamın en önemli tüketim maddesinin üretim yerleri fırınları ve fiyat etiketlemeleri konusunda pazaryerlerindeki denetimleri sıklaştırdığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Ramazan ayını fırsat bilen fırsatçılara asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Denetim ve kontrollerin aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydeden Başkan Can, olumsuz bir durumda vatandaşların 444 27 01 No’lu Ak Masaya veya 231 80 01 ile 231 43 10 No’lu numaralardan zabıta noktalarına bildirmelerini istedi. Semt pazarlarında da pazar esnafı ve satılan ürünlerinde denetlenerek vatandaşlara hijyenik ölçülerde tüketim imkanı sağlamak için kontrollerin devam ettiğini kaydeden Can, zabıta ekiplerinin akşam iftar saatlerinde araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için de yardımcı olduğunu belirtti. Başkan Ömer Can, “Amacımız halkımıza hem Ramazan ayında hem de tüm zamanlarda, en iyi hizmeti vererek sağlıklı gıdaları tüketmelerini sağlamaktır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 13:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?