6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'de AKP'ye iftar yemeği

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından AK Parti il ve ilçe teşkilatlarına iftar yemeği verildi.

Uğur Plaza'da verilen iftar yemeğine, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu ile AK Parti teşkilatlarından çok sayıda yönetici ve partili katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, göreve geldikleri günden itibaren geçen 4,5 yıllık süreçte köklü projelerle kentin bir çok sorununa çözüm ürettiklerini belirtti. Kendilerinden önceki dönemlerde vatandaşlara verilen boş vaatlerin seçimlerden sonra hep unutulduğunu kaydeden Başkan Can, şunları söyledi:

"Ben milletin elini vicdanına koyarak, geçmiş dönemde yapılanlar ile bizim dönemimizde yapılanları karşılaştırmasını istiyorum. İnsaf sahibi, aklı selim insanlar aradaki farkı göreceklerdir. 4,5 yılda yatırım yapmaktan tabiri caizse yorulduk. Aslında yorulmadık tabi. Gecemizi gündüzümüze katarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizden önceki 15 yılı bir yana koyun. 15 yıllık geçmiş dönemde hep mazeret ürettiler. Ancak bunun böyle olmadığı bizim dönemimizde anlaşıldı. Yüzlerindeki maske düştü. Masa başında oturarak, lafla yönetmeyi alışkanlık haline getirenlerin maskesi, bizim dönemimizde yapılan hizmetlerle düşmüş oldu."

4,5 yıllık görev süresi boyunca mesaisine makamda oturarak başladığı gün sayısının 30'u bulmayacağını ifade eden Başkan Can, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz milleti sevmeyi, ona hizmet etmeyi, araziye çıkıp projeleri hayata geçirmeyi anlayış edindik. Sokak sokak, mahalle mahalle gezip, sorunları yerinde görüyor ona göre çözüm üretiyoruz. Her gün kalktığımızda bugün millet için daha ne yapabilirim diye düşünüyoruz. Yıllarca 'para yok' deyip hizmet üretmeyenler, kendilerine 'sosyal demokratız' diyorlar ama bence değiller. 'Bunlar ne bilir’ deyip, millete yukardan baktılar. Seçim dönemlerinde gecekonduları dolaşıp vaatler verdiler seçimden sonra da o vaatleri unuttular."

Can, Gaziantep'in ve Türkiye'nin şu anda birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu, bu birlik ve beraberliğin sağlanması halinde kıyamete kadar Türkiye'nin alnı ak, mutluluk ve huzur içerisinde yaşayacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 10:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?