6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'de asfalt çalışmaları

İlçe genelinde asfalt ihtiyacı olan sokaklarda çalışmalara başlayan Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Güneş Mahallesinde 200, 223, 224 ve 225 nolu sokaklarda asfalt çalışmalarını tamamlayarak diğer sokaklarda mucurlama çalışmalarına devam ediyor.

Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmasından ve diğer çalışmalardan memnun kaldıklarını belirten ve Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'a teşekkür eden Güneş Mahallesi sakinleri, yıllardır yazın tozdan kışın çamurdan çıkılmayan yollarının olduğunu ve yapılan asfalt çalışması sonrasında bu sıkıntıdan kurtulduklarını söylediler.

Yapılan asfalt çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, belediye olarak ihtiyaç gerektiren mahalle ve sokaklarda asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için belediye çalışanlarımız bir seferberlik havası içerisinde en iyisini yapmaya gayret ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Güneş Mahallesinde sokakları tamamen asfaltla kapladı ve burada yaşayan insanımız da artık yazın tozdan kışın çamurdan etkilenmeyecek” dedi.

Başkan Ömer Can ayrıca belediye tarafından oluşturulan üç asfalt yama ekibinin de ilçe genelinde yapılan kontroller sonrasında belirlenen yerlerdeki yama çalışmasını aralıksız sürdürdüğünü belirterek, yapılan tüm çalışmaların halkın rahat ve huzuru için olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 13:40:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?