6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'de asfalt çalışmaları

İlçe genelinde asfaltlama ve yama çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, Belediyeler Yasası ile Şahinbey ilçesine bağlanan yeni mahallelerde de asfaltlama çalışmasına devam ediyor.

Havaalanı yolu üzerinde bulunan eski adıyla Bebirge olarak bilinen Osmanlı Mahallesinde asfaltlama çalışmasına başlayan Şahinbey Belediyesi ekipleri tüm sokaklarda çalışmalara başladı. Mahallelerinde yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'a tüm mahalle halkı adına teşekkür eden Osmanlı Mahalle Muhtarı Halil Durmaz, bugüne kadar Şahinbey belediyesinin tüm ihtiyaçlarını giderdiğini belirtti.

Durmaz, “Mahallemiz daha önce çamurdan geçilmiyordu. Ama şimdi tüm sokaklarımızın ayırt edilmeden asfaltlaması yapılıyor. Başkanımız Ömer Can'dan Allah razı olsun. Mahallemiz adına kendisinden ne istediysek bizleri hiç kırmadı ve yerine getirdi. Yaptığı çalışmalardan dolayı kendilerine ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Yapılan asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, asfalt sezonunun gelmesiyle birlikte ilçe genelinde asfaltlama ve yama çalışmasının yapıldığını ifade ederek, yapılan program çerçevesinde eskiden köy olan fakat Belediyeler Yasası ile Şahinbey ilçesine bağlanan yeni mahallelerde de asfaltlama çalışmasının başladığını söyledi.

Belediye olarak hizmet almanın ilçeye bağlı tüm mahallelerinde hakkı olduğunu kaydeden Başkan Ömer Can, eski adıyla Nurgana olarak bilinen Yeşilkent Mahallesinde tüm sokakların ve mahallede bulunan ilköğretim okulunun bahçesi de dahil olmak üzere asfaltlamasının yapıldığını ve ekiplerin şimdi ise Osmanlı Mahallesinde asfaltlama çalışmasını sürdürdüğünü belirterek, yeni mahallelerde yapılan asfaltlama çalışmasının belirli bir program çerçevesinde tüm mahallelere götürüleceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 10:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?