6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'de asfaltlama çalışmaları

İlçeye bağlanan yeni mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, eski adıyla Mazmahor olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesinde asfalt çalışmasını tamamladı.

Mahallelerinde yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'a teşekkür eden Mahmut Kartal ve Mustafa Güneş, daha önce kış aylarında çocuklarının çamur içinde oyun oynadıklarını ve okulla gittiklerini, mahalle halkının da aynı şekilde perişan olduğunu söyleyerek, yapılan asfaltlama çalışmalarıyla birlikte bu sıkıntılardan kurtulduklarını söylediler.

Bağlarbaşı mahallesinin Şahinbey ilçesine mahalle olarak bağlanmasıyla birlikte hizmet gelmeye başladığını ifade eden Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Hamza Güdül, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışması sonrasında mahalle halkının çamurdan kurtulduğunu söyledi. Güdül, yapılan bu çalışmalardan dolayı tüm mahalle halkı adına Başkan Ömer Can'a ve ekiplerine teşekkür etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can da, yaptığı açıklamada, “Her bölgeye hizmet götürerek, hizmette eşit dağıtım yapıyoruz. İlçemizin her mahallesinde ve köyünde yaşayan vatandaşımızın belediyemizin hizmetlerinden yararlanmaya hakkı vardır. Bizler de şehir merkezi, kenar semt veya köy ayrımı yapmadan her bölgeye eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. İnsanımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. İlçemize bağlanan yeni mahallelerdeki çalışmalarımız belirlenmiş program çerçevesinde devam etmektedir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 11:05:28
Güncelleme :24 Ekim 2008 Cuma 11:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?