6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'de eğitime destek

Şahinbey Belediyesi, eğitime destek kapsamında ilçe genelindeki okulların bahçe düzenleme, peyzaj ve asfalt çalışmalarını yaparak, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılı başlamadan ilköğretim okullarında başlattığı fiziki bakım ve onarımlara devam ediyor.

Kıbrıs Mahallesi’nde bulunan Hürriyet İlköğretim Okulunda yapılan asfaltlama çalışmasını gezerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, eğitim ve öğretim yılı başlamadan ilçe genelinde bir çok okulun bahçe düzenlemesi, peyzaj, yol açma ve bahçe asfaltlama çalışmalarını yaptıklarını belirtti.

Başkan Ömer Can, “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim yuvası olan okullarımızı önemsiyoruz. İlçe genelinde bulunan tüm okullarımız ekiplerimiz tarafından gezilerek eksiklikleri tespit ediliyor. Bizlerde belediye olarak gereken çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Aliye Ömer Battal, Yeşilkent, Bahattin Kayalı ve Fehime Ersoy İlköğretim Okullarının bahçelerinde ihtiyaç gereği asfaltlama çalışmaları daha önce tamamlandı. Şimdi ise Hürriyet İlköğretim Okulu’nda asfaltlama çalışmamız devam etmektedir. Belirli bir program çerçevesinde tüm okullara ulaşmaya çalışacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 12:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?