6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'de eğitime destek

Şahinbey Belediyesi eğitime destek kapsamında Karataş ikinci bölgede yeni yapılarak eğitim öğretime başlayan Türk Telekom İlköğretim Okulu'nun yolunu açarak ana yollara bağlantısını yapıyor.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisinin eğitime verilen destek olduğunu belirtti.

Can, "Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim yuvası olan okullarımıza sosyal ve fiziki alanda yardımlarımız devam etmektedir. Yine bu yıl Karataş ikinci bölgede eğitim öğretime başlayan Türk Telekom İlköğretim Okulu'nun yolu yapılarak ana yola bağlantısı yapıldı. Okul etrafındaki enkazlar kaldırıldı” dedi.

İlçe genelinde bulunan tüm okulların belediye ekipleri tarafından gezilerek eksikliklerinin tespit edildiğini ve daha sonra gereken çalışmaların yapıldığını kaydeden Başkan Ömer Can, bununla birlikte, her yıl olduğu gibi eğitim ve öğretimin başlamasıyla birlikte ilçe genelinde birçok okulun bahçe düzenlemesi, peyzaj, yol açma ve bahçe asfalt çalışmalarını da yaptıklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 09:32:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?