6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'de kasaplara denetim

Ramazan ayı denetimlerini sürdüren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, market içinde bulunan kasapları da kapsayan kasap ve ciğerci esnafını denetledi.

Denetimlerinde 20 kilo kokmuş et tutanak karşılığı teslim alınarak çöp imha deposunda imha edildi.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin tüm esnaf grupları üzerinde denetim ve kontrollerini arttırarak sürdürdüğünü ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Ramazan ayında vatandaşların rahat bir şekilde alışverişini yapması ve gönül rahatlığı ile gıda maddelerini almaları için zabıta ekiplerinin fırsatçılara göz açtırmadığını belirtti.

Marketlerdeki et reyonlarının ve kasapların denetimlerinin yanı sıra Ramazan ayı nedeniyle daha fazla tüketilen Ramazan simitçileri ve tatlıcıların da yoğun bir şekilde denetlendiğini kaydeden Can, vatandaşın kırmızı ve beyaz et alımlarında tanıdık kasaplardan alışverişlerini yapmaları istedi.

Ramazan ayı boyunca zabıta ekiplerinin 24 saat görev yapacaklarını ifade eden Başkan Ömer Can, halkın sağlığı ile kimsenin oynamasına müsaade etmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 09:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?