6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'de kilit taşı çalışmaları

İlçenin değişik bölgelerinde mahalle muhtarları ve semt sakinleri tarafından da ısrarla talep edilen kilittaşı çalışmasını sürdüren Şahinbey Belediyesi, İstiklal Mahallesi 12 Nolu Caddede kilittaşı ve kaldırım çalışmasına başladı.

Yapılan kilittaşı ve kaldırım çalışması ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, ilçenin değişik bölgelerinde yaklaşık dört yıldır kilittaşı çalışmasını sürdürdüklerini ifade ederek, asfaltı tahrip olmuş ve ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda bu çalışmayı sürdürdüklerini söyledi. Başkan Ömer Can açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Kilittaşı çalışması için ekiplerimiz girdikleri cadde ve sokaklarda üst yapının yanı sıra alt yapı çalışmasında yağmur kanallarına varıncaya kadar komplike bir çalışma yaparak özverili bir çalışma sergilemektedirler. İstiklal Mahallesi 12 Nolu Caddede yaklaşık bin metre uzunluğundaki bu alanda kilittaşı ve kaldırım çalışmamız başlamıştır. Buradaki çalışmamızda esnafımız ve vatandaşımız mağdur edilmeden hızlı bir şekilde tamamlanarak hizmete sunulacaktır."

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 10:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?