6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'de zabıta denetimleri

İlçe genelinde denetim ve kontrollerini aralıksız sürdüren Gaziantep’in Şahinbey İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Eylül ayı içerisinde 4 bin 570 işyerini denetleyerek, 2 bin 731 işyerine ihtar uyguladı.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden yapılan Eylül ayı çalışma faaliyet raporuna göre; 4 bin 570 işyeri denetlenmiş, 137 işyerine Zabıt Varakası tanzim edilmiş, 36 işyerine maktu ceza uygulanarak toplam 5 bin 560 YTL para cezası uygulanmış, 2 bin 731 işyeri ihtar edilmiş ve bin 666 işyeri kontrol edilerek normal görülmüştür. Ayrıca, 160 tebligat yapılmış, 204 evrak işlem görmüş, 3 işyeri 3 gün ile 14 gün arasında encümen kararıyla kapatılmıştır.
Yapılan denetim ve kontroller hakkında yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, zabıta ekiplerinin halkın huzur ve refahı için her an görevinin başında olduğunu söyledi. Halkın sağlığını önemsediklerini ve sağlıksız üretim ve satış yapılan hiçbir şeye müsaade etmediklerini ve etmeyeceklerini kaydeden Başkan Ömer Can, “Zabıta ekiplerimiz ilçemizin tüm mahallelerinde denetimlerini sürdürerek, tüm işyerlerini kontrol altında tutmaya çalışıyor. Vatandaşımızın sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak ve her şeyin sağlıklı bir şekilde halkımızın sofrasına gelmesini sağlamak için ekiplerimizce denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam etmektedir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 15:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?