6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'den eğitime destek

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi eğitime destek kapsamında, Oğuzeli ilçesine bağlı Yazılı Köyü’ndeki Yazılı İlköğretim Okulu bahçesinin asfaltlamasını yaptı.


Yazılı İlköğretim Okulu öğrencileri, daha önceleri kış aylarında okul bahçelerinin çamur olduğunu, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışması ile birlikte çamurdan kurtulduklarını söylediler. Öğrenciler ayrıca, yapılan asfaltlama çalışması ile birlikte daha sağlıklı ve temiz bir ortamda oyunlarını oynadıklarını belirterek, katkılarından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can’a teşekkür ettiler.


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, her yıl olduğu gibi, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte, bir çok okulun bahçe düzenlemesi, yol açma, kilit taşı ve bahçe asfalt çalışmalarını yaptıklarını ifade etti. Başkan Ömer Can, “Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın daha temiz ve düzenli alanlarda eğitim yapmaları için belirlenen program çerçevesinde okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirme noktasında okul bahçelerinin daha sağlıklı bir hale getirilmesi için asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimizce yapılan kontroller ardından Yazılı İlköğretim Okulu bahçesi zeminin toprak olması ve iyice bozulması sebebiyle öğrencilerimiz teneffüs ve beden eğitimi derslerini kışın çamur içinde sağlıksız bir ortamda yaptığını öğrendik. Hemen harekete geçerek okul bahçesinin fiziki yönden daha sağlıklı hale getirilmesi için yaptığımız girişimler neticesinde asfaltlama çalışmasına başlattık ve tamamladık. Eğitime destek kapsamında bu yöndeki çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 12:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah poyrazabakar IP: 78.173.148.xxx Tarih : 18.12.2008 19:06:06

başkan seçim yatırımımı yoksa eğitime destekmi... şahinbey sana yazık sn ali çınar asfalt için seçim öncesi gerekmiyordu yine eğitimi önemsemiyorsunuz....