6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'e kültür merkezleri

Hizmeti vatandaşın ayağına götüren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, insanların nikahlarını kendi bölgelerinde rahat bir şekilde yapmalarını sağlamak için iki ayrı modern nikah salonu daha hayata geçiriyor.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Daha önce 700 bin nüfuslu Şahinbey ilçesinin fuar alanı içinde köhne, 300 kişilik bir nikah salonunda hizmet verdiğini hatırlatarak, yapılan yeni nikah salonları ile artık bunların geride kaldığını belirtti. Can açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmeti vatandaşımızın ayağına götürmek için çalışıyoruz. Şahinbey'e yapılan modern hizmetlerin yanı sıra insanların en mutlu günlerinde yine modern bir ortamda bir araya gelmelerini sağlamak için bölgemize ilk modern bin kişilik nikah salonunu Kolejtepe'de belediye binamızın yanına yaptık. Aynı zamanda bölgenin ilk kültür merkezi olan nikah salonumuzda gelin ve damadın sahneye inmesi için asansör sistemi oluşturduk. İlçemizin büyük olması münasebetiyle doğu istikametinde olan havaalanı yolu üzerinde yapımı devam eden kentsel dönüşüm alanımız içinde belediyemize tahsisini yaptığımız bir alanda 300 kişilik ve ilçemizin batı kısmı olan Karataş'ta yapımı devam eden 5 bin kişilik kapalı spor salonunun altında 700 kişilik bir nikah salonu, kültür merkezi, sivil toplum örgütlerinin toplantılarını yapacakları ve her türlü aktivitede kullanılacak yerler yaptık. Yapılan bu yeni salonlarla birlikte bölgemizde üç ayrı noktada nikah salonlarımız olacak ve vatandaşımız kendi bölgesinde nikahlarını yapacaklardır.”

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 10:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?