6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinbey'in gururları

Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı 28 Mart 2008 Şahinbey'in Şehit edilişinin 88. yıldönümü anısına Ankara Karagücü Ampute Futbol Takımı ile dostluk maçı yapacak.

28 Mart 2008 Cuma günü saat 13.45'te 23 Nisan Spor Kompleksi'nde yapılacak olan müsabakaya tüm vatandaşları davet eden Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, spor alanında büyük yatırımlar yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Can, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana spora büyük önem veriyoruz, çünkü sporun gençliğin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağladığını biliyoruz. Bu nedenle salon sporlarında uluslararası ve Türkiye genelinde futboldan daha fazla başarı elde ettiğimiz voleybol, karate, tekvando, judo, ve jimnastik gibi spor dallarımız mevcut olup, bu dallarda yarışan birçok sporcumuz vardır. Dünya çapında şampiyonluklar alan bu sporcularımız bizim ve Şahinbeylilerin gurur kaynağı olarak göğsümüzü kabartmaktadırlar. Şimdi ise Güneydoğu'da gazi olmuş vatandaşlarımızdan olan Ampute Futbol Takımını bünyemize alarak her türlü ihtiyaçlarını karşılayıp ligde mücadele etmelerini sağlıyoruz. Spor sporseverlerin de takımımızın dostluk maçına katılarak destek vermenizi istiyoruz.”

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 18:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?