4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Şahinbey'in gururu bayanlar döndü

Macaristan'da yapılan Avrupa Voleybol Konfederasyon (CEV) Kupası maçlarında grup birincisi olan Gaziantep Şahinbey Belediyespor Bayan Voleybol Takımı yurda dönüşünde Gaziantep Havaalanı'nda Türk Bayrakları ve davul zurna eşliğinde karşılandı. 

Macaristan'ın Nyiregyhaza kentinde 5-7 Ocak tarihleri arasında yapılan grup elemelerine katılan Gaziantep Şahinbey Belediyespor, 3 rakibini de yenerek tur atladı. 

Grup birincisi olarak Rusya'da yapılacak maçlara katılmaya hak kazanan bayan voleybolcular için havaalanında karşılama töreni düzenlendi. Törene Gaziantep Şahinbey Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 2. Başkanı Mehmet Haz ve kalabalık bir grup katıldı. THY'ye ait uçakla İstanbul aktarmalı olarak Gaziantep'e gelen filenin sultanları büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Davul zurna eşliğinde takımı bekleyen vatandaşlar tezahüratlarda bulunurken, Türk bayrakları açan kalabalık grup kapıda görünen sporcuları alkışladı. Davul zurna eşliğinde karşılanan sporcular halkoyunları ekibine de eşlik etti. 

Takımın 2. Başkanı Mehmet Haz, sporculara çelenk ve çiçek verirken, Antrenör Muhammet Görkem, Macaristan'daki maçlarda iyi bir performans gösterdiklerini ve gruptan lider olarak ayrılmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Antrenör Görkem Rusya'da karşılaşacakları rakiplerinin güçlü olduğunu, ancak bu maçları da kazanmaya çalışacaklarını ifade etti. 

Takım kaptanı Gülcan Özyıldaz, Macaristan'a başarmak için gittiklerini, kazanmak için adapte olarak gruptan birinci ayrıldıklarını anlattı. Özyıldız, Rus temsilcisi Odinsova takımını yakından takip ettiklerini ve bu maçtan da mutlak galibiyet alacaklarını sözlerine ekledi.
Karşılama töreninin ardından sporcular havaalanında hatıra fotoğrafı çektirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 12:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?