6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şahinler Vadisi'nde sona doğru

Şahinbey Belediyesi tarafından, mega bir proje olarak hayata geçirilecek olan, 300 dönümlük bir alana sahip bölgenin en büyük kültür ve sosyal donatılı parkı konumundaki Şahinler Vadisi’nde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Karataş yolu üzeri Erdem Koleji karşısında yapımı devam eden Şahinler Vadisi’ndeki çalışmaları gezerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can yaptığı açıklamada;

“Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük kültür parkı olan Şahinler Vadisini Şahinbey Belediyesi olarak yapıyoruz. Park alanımızda bir yandan çalışmalar hızlı bir şekilde devam ederken, diğer taraftan da peyzaj ve çimle çalışmalarını yapıyoruz. Kültürel ve sosyal amaçlı içinde bir çok donatısı bulunan ve bölgeye sosyal ve kültürel anlamda büyük bir açılım sağlayacak olan Şahinler Vadimizi hava şartları nedeniyle bir gecikme olmadığı takdirde 2009 yılının Şubat ayı sonu itibariyle halkımızın hizmetine açacağız. Halkımız çok iyi bilir burası daha önceleri dağ başı idi şimdi ise burası cazibe merkezi haline gelmiştir. Biz yeniliklerin projesini yapan yenilikleri milletine layık gören ve esirgemeyen bir zihniyetle hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 09:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?