6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sahteciliğe suç üstü

Gaziantep'te, sahte nüfus cüzdanı ve belgeler kullanarak, kredi kartı talebinde bulunduğu ileri sürülen 1 kişinin suçüstü yakalandığı bildirildi.


Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği görevlileri, gelen bir ihbarı değerlendi. Yapılan çalışma sonucu 1 şahıs, sahte nüfus cüzdanı ve belgeler kullanarak kredi kartı talebinde bulunduğu sırada suçüstü yakalandı. Şahsın ikametinde ve üzerinde yapılan aramada, 2 ayrı şahsa ait nüfus cüzdanı, 1 adet plastik kaşe, 2 adet imzalı mühürlü boş ikametgah belgesi, 2 adet boş lise diploması, 2 ayrı şahsa ait nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 adet imza sirküsü fotokopisi, sahte belge yapımında kullanılan bilgisayar ve renkli yazıcı ele geçirildi.


Yapılan araştırmada yakalanan şahsın, 7 ayrı şahıs adına sahte belgeler düzenlediği, 5 ayrı bankadan kredi kartı aldığı ve kredi çektiği belirlendi. Şahısın sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.

..
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 18:36:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?