4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

'Şair' imam

Araban ilçesinde köyde imamlık yapan İbrahim Demir, şiirlerinin yeraldığı kitabı vatandaşlara ücretsiz dağıtıyor.


Araban ilçesine bağlı Faklı Köyü Yeniyurt Mezrasında 21 yıldan beri imamlık yapan İbrahim Demir (41), görev süresi içinde yazdığı şiirleri bir kitapta topladı. ‘Bu gece’ ismiyle yayınlanan 160 sayfalık kitapta 82 ayrı şiir yeralıyor.


Adıyaman İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra Fakılı Köyü Yeniyurt Mezrası’nda imam olarak göreve başladığını belirten İbrahim Demir, “21 yıl boyunca görev yaptığım yerde boş vakitlerimi şiir yazarak geçirdim. Bu süre zarfında yazdığı 82 ayrı şiirimi ‘Bu Gece’ isimli kitapta toplayarak yayımladım” dedi. İlk şiir kitabını vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttığını ifade eden imam İbrahim Demir, ikinci şiir kitabını yazmak için hazırlıklara başladığını da kaydetti.
Araban ilçe merkezinde esnafları dolaşarak kitabını dağıtan imam İbrahim Demir, boş vakitlerini değerlendirmek için bu tür çalışmaları sürdüreceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 13:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusufdemir IP: 81.213.199.xxx Tarih : 24.10.2007 16:49:18

Babamın anısına diyerek çıkarmış olduğun kitabın için sana teşekkür ederim. Bundan sonra yapacağın bütün çalışmalarından başarılar dilerim. Sağlık ve afiyetler diler,rabbim yar ve yardımcın olsun.