6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sambac Eduardo formülü

Gaziantepspor'da teknik heyet, sakatlığı devam eden ve gol yollarında etkili olan Beto'nun yerine yine Brezilyalı golcü futbolcu Eduardo'ya şans vermesi bekleniyor.

Ligin 2. haftasında Ankaraspor maçında sakatlanan Brezilyalı golcü futbolcu Beto'nun sakatlığı devam ediyor. Teknik heyet, bu durum karşısında Brezilyalı genç futbolcu Eduardo'ya şans vermesi bekleniyor.

Kısa bir süre önce takıma katılan ve uyum sürecini tamamlamadığı gözlenen Eduardo, şans verildiğinde bunu en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi. Genç futbolcu Eduardo gol yolarında etkili olmak için takım arkadaşlarıyla birlikte hareket edeceğini belirterek, "Teknik heyetin kararı doğrultusunda forma şansı bulabilirsen bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım. Geldiğim ilk günden itibaren takım arkadaşlarımla uyum içerisinde olmaya çalıştım. Burada bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ankaragücü maçında forma şansım olursa bunu gol veya gollerle süslemek istiyorum" dedi.

Teknik heyet maç gününe kadar Beto'nun günlük durumunu değerlendirerek doktorların alacağı kararı dikkate alacağı ve buna göre kadro hazırlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 12:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?