6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şampiyonlar başkanı ziyaret etti

Umut İlköğretim Okulu futbol takımı, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'yı makamında ziyaret etti.

Futbolculara birer eşofman ve ayakkabı hediye eden Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını söyledi.

Gaziantep'te yapılan müsabakalar sonucunda il birincisi olan Umut İlköğretim Okulu futbol takımı önceki gün Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'yı ziyaret etti. Bölge şampiyonası öncesi Başkan Özkarslı'dan destek isteyen öğrenciler, Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etme sözü verdiler.

Gaziantep şampiyonu Umut İlköğretim Okulu futbol takımını kutlayarak söze başlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ise takımdaki oyunculardan derslerde de aynı başarıyı göstermelerini istedi. Bölge şampiyonasına gidecek olan futbol takımına eşofman, ayakkabı ve spor malzemesi yardımında bulunan Başkan Özkarslı, "İlimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminim. Onlara bu başarılarından dolayı spor malzemesi yardımında bulunduk. Gençlerimizin eğitim, sağlık ve spor alanında başarılı, bilinçli ve duyarlı olması en büyük dileğimizdir" dedi.
Özkarslı, Umut İlköğretim Okulu futbol takımına bölge şampiyonasında başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 13:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?