6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şampiyonluk hedefliyorlar

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası basketbol şampiyonasında Aliye Ömer Battal İlköğretim Okulu şampiyonluğa göz dikti.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası basketbol şampiyonasında adından sıkça söz ettiren Aliye Ömer Battal İlköğretim Okulu, başarıdan başarıya koşuyor. İmkansızlıklar içerisinde zoru başararak zirveye tırmanan Aliye Ömer Battal İlköğretim Okulu'nun son yaptığı maçta Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu'nu yenmesi dikkat çekerken okulun diğer takımların başarıları da gözden kaçmıyor.

Eğitimin en önemli parçasından birisinin spor olduğunu ifade eden Aliye Ömer Battal İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Solmaz, "Okulumuz eğitim öğretim faaliyetleri yanında sosyal ve kültürel alanlarda da adından sıkça söz ettiren okullar arasında yer alıyor. Eğitim alanındaki gösterdiğimiz başarıları sosyal ve kültürel alanlarda olduğu gibi sportif alanlarda da gösteriyoruz. Okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası basketbol şampiyonasında önemli başarılara imza atmış, kızlarda üçüncülüğü elde ederken, yıldız erkeklerde grup birinciliğine yükselmiştir. Okulumuzun bu başarılarında beden eğitimi öğretmenlerimiz Rıfat Karata ve Mehmet Yavuz'un önemli rolleri olmuştur. Sporcularımızı kutluyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 13:10:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?