6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sanko öğrencileri başarıya abone

Özgür Pencere Edebiyat ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen ''Genç Kalem Öykü Yarışması''nda, Özel Sanko Lisesi'nden iki öğrenci Türkiye birinciliği ve üçüncülüğü derecelerini aldı.

Özel Sanko Lisesi öğrencilerinden Dilara Bayram ''Yağmur'' isimli öyküsü ile Türkiye birincisi, Tuğba Akçaoğlu ise ''Tatlıyı Beklemek'' adlı öyküsüyle Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, İstanbul Lisesi, Şişli Terakki Vakfı, İstanbul Amerikan Robert Koleji, TED Bursa, İzmir Özel Türk Koleji, Vehbi Koç Vakfı Özel Koç İlköğretim Okulu ve Özel Antalya Koleji öğrencilerinin de katıldığı yarışmada Sanko Okullar'ını temsil eden iki öğrencinin kazandığı derecelerden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Köylüoğlu, 400'den fazla öğrencinin katıldığı yarışmada Türkiye birincisi ve üçüncüsü olan Özel Sanko Lisesi öğrencileri Dilara Bayram ve Tuğba Akçaoğlu'nun, 27 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul Vehbi Koç Vakfı Özel Koç İlköğretim Okulu'nda düzenlenecek törenle ödüllerini alacaklarını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 13:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?