6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sanko Okulları yeni eğitim yılını açtı

Özel Sanko Okulları, Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle 2008-2009 eğitim-öğretim dönemine merhaba dedi.

Özel Sanko Okulları’nda beş yıldan beri uygulanan program gereğince, Anaokulu ve 1. sınıf öğrencileri, uyum sağlamaları amacıyla eğitime bir hafta önce başlatılıyor.

Bu kapsamda yeni eğitim-öğretim dönemi için okula getirilen minikler, ilk gün korkusunu yenmeye yönelik eğlendirici programla karşılandı. Okul girişinde Özel Sanko Okulları’nın maskotu olarak belirlenen Sanço tarafından karşılanan miniklere, sınıflarda palyaço ve sihirbazlar gösteri yaptılar.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoglu, okulun akademik eğitiminin uygulamalı proje çalışmaları ile zenginleştirildiğini söyledi. ‘’Evrensel Bilgi ve Yerel Değerler Işığında Bütün İnsanı Yetiştirmek’’ sloganını benimseyen Özel Sanko Okulları’nın öğrenci, veli, öğretmen ve personeliyle bir aile olduğunu belirten Köylüoğlu, yeni eğitim-öğretim döneminde artan başarılara imza atacaklarını kaydetti.

Açılış konuşması ve idari kadro tanıtımının ardından öğrenciler kura çekimi ile belirlenen sınıflarına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 18:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?