4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Sanko Okulları'nda mezuniyet sevinci

Özel Sanko Okulları’nın mezuniyet töreni, öğrenci, veli, öğretmen ve il yöneticilerinin kaynaşması ile şölen atmosferinde yapıldı.

Özel Sanko Okulları bahçesinde düzenlenen törene, Vali Lütfullah Bilgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, İl Emniyet Müdürü Abdullah Bolcu, Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, TÜGİK Başkanı Erhan Özmen, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Saip Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Sani Konukoğlu ve Sami Konukoğlu ile veliler katıldı.

Okul Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, yaptığı konuşmada, kurulduğu günden bu yana hep Gaziantep’in haklı gururu olmayı hedefleyen Özel Sanko Okulları’nın, hepsi birbirinden kıymetli öğrencilerini yarınlara en üst düzeyde hazırlamanın engin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Mezun öğrencilere de seslenen Konukoğlu, ’’Hayatınızın dönüm noktasındasınız, gözlerinizdeki ışıltıyı görüyor ve bu sayede ülkemizin aydınlık yarınlara ilerlediğine olan inancımız bir kat daha artıyor. Sizlerden beklentimiz, aydınlık yarınlara doğru ilerlerken, milli duygularımıza sahip çıkmanız, ülke çıkarını her şeyin üzerinde tutmanızdır’’ dedi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu da, eğitimde başarının adresi haline gelen okullarından 2004-2005 eğitim-öğretim döneminde ilköğretimden 41, lise bölümünden ise 61 öğrencinin mezun olduğunu bildirdi.

Konuşmaların ardından slayt gösterisi eşliğinde mezun öğrenciler tanıtıldı, velilerin coşkulu alkışları arasında bayrak ve flama devir teslim töreni yapıldı. Daha sonra 5.00 not ortalaması ile ilk 3 dereceyi alan öğrenciler açıklandı. Öğrencilerin ilk üç sıralaması yapılırken, doğum tarihlerinin esas alındığı kaydedildi. İlköğretim bölümünde Melih Bayram, Sıla Kabil ve Sena Koçer; lisede ise Mehmet Fatih Bulut, Hacı Erman Gültekin ve İpek Demirci okul kütüğüne plaket çaktı. İlköğretim bölümünde Oğuz Özmen’in de 5.00 ile mezun olduğu ifade edildi.
Kütüğe çivi çakılmasından sonra diplomalarını törene katılanlardan alan öğrenciler, bırakılan balonlar ve havai fişek gösterisi eşliğinde kep fırlattı. Program, verilen kokteylle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2005 Çarşamba 02:27:34
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 14:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?