6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sanko'da şenlik var

Özel Sanko Okulları Geleneksel 7. Kültür, Sanat ve Bilim Şenliği açıldı.


Şenliğin açılışına Şehitkamil Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Yılmaz, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Şehitkamil Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, açılışta yaptığı konuşmada, Özel Sanko Okulları'nın sosyal, kültürel ve akademik alanlarda başarısını kanıtlamış bir okul olduğunu belirterek, "Özel Sanko Okulları birçok alanda olduğu gibi kültürel, sanatsal ve bilimsel alanlarda da iddialı olduğunu göstermektedir" dedi.


Açılışın ardından projeler gezilerek öğrencilerden bilgi alındı.
Özel Sanko Okulları 7. Geleneksel Kültür-Sanat ve Bilim Şenliği'nde 59 Fen Bilgisi, 26 Matematik, 10 Sosyal Bilgiler, 5 Anadil, 1 İngilizce, 4 Resim, 9 Biyoloji, 10 Kimya, 16 Fizik projesi olmak üzere toplam 140 proje yer alıyor.
Öğrencilerin bir yıllık emeklerinin sonucu hazırlanan projeler arasında için bu yıl ilk kez yapılan değerlendirme sonucunda dereceye girenlere ödüller verileceği bildirildi. İçinde ulusal ve uluslar arası yarışmalara gönderilen projelerin bulunduğu şenlikte ödüllendirmenin; ilköğretim 1. kademe, ilköğretim 2. kademe ve lise olmak üzere 3 kategoride değerlendirmeye alınacağı kaydedildi.

..
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 10:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?