6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sanko'nun '106' gururu

Özel Sanko Okulları 2007-2008 eğitim-öğretim döneminde ilköğretim bölümünden 67, lise bölümünden ise yine 39 mezun verdi.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Demir, Şehitkamil Belediye Başkan Vekili Bekir Öztekin, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Özel Sanko Okulları Kurucu Temsilcisi Adil Sani Konukoğlu, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, okul tanıtımını içeren multivizyon gösterisi sunuldu. Mezun öğrencilerden bir grubun, lise son sınıfa geçen gruba bayrak ve flamayı teslim etmesinin ardından, 2007-2008 eğitim-öğretim döneminde lise bölümünden ve ilköğretimde 1. , 2. ve 3. olan öğrenciler açıklandı.
Özel Sanko Lise birincisi Emine Melis Aytekin, ikincisi Cansu Bakırcı ve üçüncüsü Elif Gözde Taşar ile ilköğretim birincisi Gözde Yılmaz, ikincisi Seda Nur Sökmen ve üçüncüsü Görkem Sevinçler'in okul kütüğüne çivi çakmalarının ardından diğer öğrencilerin diplomalarının verilmesine geçildi.


Öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından, Anneler Derneği Başkanı Süheyla Tahaoğlu'na “Onursal Mezun” belgesi verildi.
Havai fişek gösterisi eşliğinde öğrencilerin kep fırlatması ile devam eden tören, kokteyl ile sona erdi.

..
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 17:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?