5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Sansasyonel manken açılışa katıldı

Gaziantep'te bir mağaza, ünlü mankenlerin katıldığı defile ile açıldı. Defileye ünlü mankenler Doğa Bekleriz ve Sebnem Schaffer katıldı. 

Gaziantep'te bir mağazanın açılışına davetli olarak katılan ünlü mankenler Doğa Bekleriz ve Sebnem Schaffer'e hayranları büyük ilgi gösterdi. Yapılan mini defilede vatandaşlar cep telefonlarıyla fotoğraf çekti. Defile sonunda Sebnem Schaffer, sahneye gelinlikle çıkınca büyük alkış aldı. Defile bitiminde ünlü mankenler hayranlarına bol bol imza dağıttı. Ünlü manken Doğa Bekleriz, defileden önce yaptığı röportajda, Sibel Can'ın Latif Doğan'a yönelik sözlerini cahilce bulduğunu belirterek, "Sibel Can, Latif Doğan hakkında 'o düğün sanatçısı ile çıkmam' dedi. Latif Doğan da, 'o da geçmişine baksın' diyerek polemiğe girdi. Bu tür davranışlar hiç hoş değil" dedi. Son zamanlarda manken arkadaşı Sebnem Scharffer ile ilgili yaşanan polemikler hakkında da değerlendirme yapan Bekleriz, "Şebnem'in yaptıkları hoş şeyler değil" diyerek, "Bu kadının yaptıkları kimse tarafından doğru görülmüyor. Bu işe hatalı yolla başladı. Onu dışlamıyorum ve 'merhaba' diyerek onu kazanmaya çalışıyorum" diye konuştu. 

Ünlü manken Sebnem Schaffer ise, kendisine sorulan soruları yanıtlamazken, "Gaziantep'e geldiğim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
(TB-HT-OK-ÖK-Y)

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 23:53:09
Güncelleme :23 Eylül 2006 Cumartesi 09:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?