6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Seçkin, OKS'de birinci çıkardı

Özel Seçkin Koleji öğrencisi Mizgin Aşkın, Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı’nda (OKS) Türkiye 1.si oldu.

Açıklanan sonuçlara göre, OKS'de Matematik-Fen (MF) ve Türkçe-Matematik (TM) puan türlerinde 97 öğrenci, 500 tam puan alarak birinci oldu. Özel Seçkin Koleji öğrencisi Mizgin Aşkın, 500 tam puan alarak 97 kişinin arasında yer aldı. Okulunun ve ailesinin gururu olan Mizgin Aşkın, 100 soruyu doğru cevaplayarak birinci olan 97 öğrencinin arasında yer alma başarısını gösterdi. Ayrıca, sınavda 17 bin 627 öğrenci arasında, Özel Seçkin Koleji’nin 7 öğrencisi Gaziantep’te ilk 50 arasına girerek başarılarını kanıtladılar.


Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okul Müdiresi Nilgün Almaç, yaptığı açıklamada yüzde 100 başarı yakaladıklarını belirtti. Almaç, “Öğrencilerimizin büyük çoğunluğu özel ve resmi fen liselerine girecekler. İlke ve vizyonları, akılcılık, çağdaşlık, bilimsellik temelinde şekillendirdik. Öğrencimizin bu başarısında veli ilgisi, öğrenci çabası ve Özel Seçkin Koleji’nin kurucu, idareci ve öğretmen kadrolarının doğrudan etkisi vardır. Tüm Gaziantep’i gururlandıran bu başarıdan dolayı, Özel Seçkin Koleji’nin tüm öğretmenlerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 11:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?