6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Seçkinliler kep fırlattı

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okulu'nda 2007-2008 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla, kep giyme töreni yapıldı.


Seçkin Koleji AKM Salonu'nda gerçekleştirilen törene, okul kurucuları, müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, okul kurucularından İbrahim Kaçıran ve İlköğretim Okulu Müdürü Nilgün Almaç konuşma yaptılar. Seçkin Koleji kurucusu İbrahim Kaçıran, törende öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, "Türkiye şartlarında en üst düzeyde eğitim vermeyi hedef edinmiş bir kurumuz. Sizlere düşen en önemli görev, milli ve manevi değerlerinize bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten inanan, bilim ve teknolojinin takipçisi, araştıran, düşünen ve üreten bireyler olmanızdır. Unutmayın ki, çağdaş ve güncel olabilmek, günlük yaşamınızda eğitimi sürekli kılabilmeye, hatta bir yaşam biçimi haline getirebilmeye bağlıdır. Sizleri bugüne getiren bizler daima yanınızda ve sizlere yol gösterici olacağımızdan emin olabilirsiniz" şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından, öğrenciler bayrak-flama teslim töreni yaparak, Seçkin Marşı'nı okudular. Daha sonra mezuniyet derecesi yüksek olan 12 öğrenciye başarı belgesi ve plaket verildi. Öğrencilerin veda konuşması ve veda şarkısının ardından temsili olarak diplomalar dağıtılarak kep fırlatıldı.
Törenin sonunda ise, ilköğretim bölümü öğrencileri karnelerini almanın coşkusunu yaşadılar.

..
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 13:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?