6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehir Parkı 15 güne hazır

Gaziantep metropol ilçe Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Yıldız, Atatürk Mahallesinde yapılan Şehir Parkı'nda sürdürülen çalışmaların 15 gün içerisinde tamamlanarak, parkın vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, yapımı devam eden Şehir Parkı'nın 10 dönümlük bir alan üzerine kurulduğunu ve içerisinde çocuk oyun alanları, oturma grupları ve diğer bir çok sosyal faaliyetler için alanlar oluşturulduğunu belirtti.

Parktaki çalışmaların 15 gün içerisinde tamamlanacağını dile getiren Yıldız, ilçe merkezi ve kenar semt ayrımı yapmadan ilçede bugüne kadar 130 adet park yaptıklarını kaydetti. Yapımı devam eden Şehir Parkı'nda engellilerin de düşünüldüğünü ifade eden Yıldız, alt yapısının bittiğini ve kadın - erkek tuvaletlerinin bulunduğunu, yürüyüş alanlarının yanı sıra fıskiyeli havuz, oturma alanları, çocuk oyun alanları ve jimnastik aletlerinin olduğu modern bir park yaptıklarını anlattı.

Yıldız, şunları söyledi:
“Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek, yaşamın her alanına hitap etmeye çalışıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetleri yanında sosyal projeler de gerçekleştirerek halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Şehitkamil halkı için gece gündüz demeden, eşit şekilde en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz.”
Yıldız, Şehir Parkı'ndaki çalışmaların 15 gün içerisinde tamamlanarak parkın hizmete gireceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 15:01:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?