5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Şehit polis için mevlit

Araban ilçesinde, Araban İlçe Emniyet Amirliği, İskenderun’da PKK terör örgütünün kanlı saldırısında Şehit olan polis memuru İbrahim Darıcı için mevlit okuttu.

Şehit Darıcı’nın Mehmet Gökçek Mahallesi’ndeki taziye evinde 25 imamın okuduğu mevlide, ilçe merkezi ve köylerinden 2 bin 500 kişi katıldı. İlçe merkezi ve köylerinden gelen vatandaşlar, Şehit polis memuru Darıcı’nın abisi Yusuf ve kardeşleri Mehmet, Haci ve Fikret Darıcı’ya başsağlığı dilediler. Darıcı’nın görev yaptığı Dörtyol Bölge Trafik İstasyon Amirliği’nde görevli amirler ve polis memurları da Mevlit-i Şerif’e katılmak için Araban’a geldiler.

Araban Kaymakamı Orhan Balcı, Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcısı Şemsettin Canpolat, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Araban İlçe Emniyet Amiri Enver Soylu, Araban Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Mehmet Bazlama, Araban Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Maho Aydın, Araban Müftü Vekili Ahmet Kaya, Dünya Kur-an’ı Kerim okuma birincisi Gaziantepli Hafız İbrahim Büyük ve 25 cami imamının okudukları Mevlit-i Şerif’i dinleyerek Şehit Polis Memuru Darıcı için dualar ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 16:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?