6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan polis İbrahim Darıcı, memleketi Gaziantep'te sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğunu uğurlandı.

İskenderun-Adana TEM Otoyolu Denizciler beldesi turnikelerinde teröristlerle girdiği silahlı çatışmada şehit düşen polis memuru İbrahim Darıcı için Araban'da tören düzenlendi.

Çok sayıda üst düzey yetkilinin katıldığı törende vatandaşlar da hazır bulundu. Yoğun yağışa rağmen Darıcı'yı son yolculuğunda yalnız bırakmayan yüzlerce kişi, Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK", "Ne mutlu Türküm diyene" şeklinde sloganlar attı. Gözyaşları sel olduğu törende şehidin cenazesi,

sloganlar ve alkışlar arasında Araban Kaymakamlığı önüne getirildi. Şehidin cenaze namazını Gaziantep İl Müftüsü İsmail Canbolat kıldırdı. Burada yapılan törende tabuta sarılmak isteyen şehidin ailesi sinir krizleri geçirdi.

Şehidin kız kardeşini sakinleştirmeye çalışan bayan bir polis memuru da gözyaşlarını tutamadı. Şehit polis İbrahim Darıcı'nın cenazesi, törenin ardından Araban Mezarlığı'nda bulunan şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 16:49:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?