6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehit polisin ailesine destek

Gaziantep metropol ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, El Kaide örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan polis Ahmet Çondul'un konut kredisi borcunu üstlendi.

Başkan Özkarslı, şehit polisin belediye olarak yaptırdıkları Seyrantepe Konutları'ndan ev aldığını, yaptıkları araştırma sonucunda bir bankaya kredi borcu bulunduğunu tespit ettiklerini ve bu borcu şahıs olarak üstlendiğini açıkladı.

Özkarslı, "Bizlerin mal ve can güvenliği için, tüm riskleri göze alarak, kutsal bir görev yapan ve bu uğurda canlarını feda eden polislerimize ve askerlerimize destek olmayı vatani bir görev olarak algılıyorum" dedi.

Vatanın bölünmez bütünlüğüne el uzatanların hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaklarını vurgulayan Özkarslı, "Türk milleti geçmişten bugüne kadar sevincini de, acısını da paylaşarak ayakta durmayı başarmıştır. Bu tür hain saldırılar milletimizin birlik ve beraberliğine zarar verememiştir, veremeyecektir de. Şehit polisimize tekrar Allahtan rahmet, kederli ailesine de sabırlar ve başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Özkarslı, Ahmet Çondul'un şehit düştüğü operasyonda yaralanan polislere de acil şifalar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 13:28:59
Güncelleme :26 Ocak 2008 Cumartesi 13:33:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
c.g. IP: 88.224.34.xxx Tarih : 28.01.2008 11:12:56

Başkanı tebrik ediyorum.