6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil bayrama hazır

Gaziantep metropol İlçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Özkarslı, Belediye görevlilileri tarafından evlere poşet dağıtımı gerçekleştirilirken, kurban kesim yerlerinin muhtarlıklar aracılığıyla vatandaşlara iletildiğini kaydetti. Şehitkamil halkının rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi nedeniyle yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğini belirten Başkan Özkarslı, “Vatandaşlarımız, Değirmiçem, Emek, Güvenevler, İbrahimli, Özgürlük, Karşıyaka, Merveşehir, Umut ve Gazikent Uzay Çatılı pazaryerlerinde kurbanlarını kestirebilecekler. Atıkların çevreyi kirletmemesi için tüm evlere poşet dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Poşet ulaşmayan vatandaşlarımız muhtarlıklardan poşet temin edebilirler. Kurban kesim yerlerimizde belirli aralıklarla gerekli temizlik ve atık toplama işlemleri yapılacaktır” dedi.

Temizlik ekiplerinin bayram günü programlı bir çalışmayla çöpleri toplayacağına da dikkat çeken Özkarslı, “Bayramın ilk günü kurban kesimi açısından yoğun olacağından temizlik ekiplerimiz titiz bir şekilde atık toplama işlemlerini gerçekleştirecekler. Vatandaşlarımızda yardımı ile kurban bayramı boyunca temizlik konusunda bir sorunun yaşanmayacağını ümit ediyoruz” diye konuştu.

Özkarslı, zabıta ekiplerinin de bayram öncesinde gıda denetimi konusunda titiz bir çalışma gösterdiğini, vatandaşların 444 27 02 nolu Alo Belediye hattına şikayetlerini iletebileceklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 15:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?