6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediyesinde iftar yemeği

Gaziantep metropol ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, belediye personeliyle iftar yemeğinde buluştu.

Her yıl Ramazan ayında personeliyle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, bu yılda tüm personeline ve sendika yetkililerine iftar yemeği verdi.

Duru Restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Disk Bölge Başkanı Nihat Bencan, Hizmet İş Temsilcileri, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Fasih Ceylan, Şehitkamil Belediyesi Başkan yardımcıları ve yaklaşık 800 belediye personeli katıldı. İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, insanları severek çalıştıklarını ve sevgi tohumu ekilince sevgi tohumu biçtiğini söyledi. Belediye çalışanlarının kendisine yönelik yaptığı sevgi gösterileri karşısında duygulandığını belirten Özkarslı, “İşçimiz bizi seviyor, bizlerde onları seviyoruz. Bu sevgi büyüyerek devam edecektir” dedi.

İşçilere tüm haklarını teslim ettiklerini belirten Özkarslı, “İnanın benim personellerim daha fazlasını hak ediyor. Çok fedakar çalışıyorlar. Bizlerde yönetim olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada sendika yetkililerimizde var. Biz hem uzlaşma taraftarı olduk ve toplu sözleşmeyi kısa sürede imzaladık. Bayram öncesi yine işçilerimiz tüm haklarını kendilerine teslim ettik” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Özkarslı, “Beni çok duygulandırdınız. ‘Şehitkamil Belediyesi başarılı’ diyorlar. Böyle bir birlik ve beraberlik ortamının bulunduğu bir kurum hiç başarısız olur mu? Sevgili kardeşlerim. Biz işçimizi, memurumuzu, müdürlerimiz seviyoruz. Onlarda bizi seviyorlar. Bu sevgi başarıyı, huzuru ve bu güzel tabloları beraberinde getiriyor. Tüm çalışanlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 12:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?