4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'de 2. dama turnuvası

Gaziantep'in merkez Şehitkamil İlçe Belediyesi'nin ilkini geçtiğimiz yıl düzenlenen 2. dama turnuvası başladı.

Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'ndeki turnuvanın açılış törenine, Vali Süleyman Kamçı, Şehitkamil Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Mustafa Kemal Paşa Damacılar Derneği Başkanı Fikret Altın ve sporcular katıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, belediyeciliği sadece yol yapma, kanal açma gibi hizmetlerden ibaret görmediklerini ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üretmeye çalıştıklarını söyledi. Özkarslı, sosyal ve kültürel alanda birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek, ''Açtığımız birçok daldaki kurslarda binlerce vatandaşımız meslek sahibi oldu. Sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bölgemizdeki belediyeler içerisinde ilk defa dama turnuvası düzenleyen belediye biz olduk. Birçok ilkte olduğu gibi bu konuda da kentimize ilkleri yaşatıyoruz. Belediyecilik hizmetleri yanında sosyal ve kültürel etkinliklerimiz de artarak devam edecek” dedi.

Vali Süleyman Kamçı, Şehitkamil Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir ve Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı dama turnuvasına yaptıkları oyunla start verdi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden 120 kişinin katıldığı dama turnuvası 2 gün sürecek. Turnuvada ilk üçe girenlere kupa verilirken, katılan vatandaşlara da sertifika verilecek.
iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 13:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?